Vandfri urinal er bedst for miljøet

Vandfri urinal er bedst for miljøet

Hvis du har intentioner om installation af en ny urinal i den nærmeste fremtid, så bør du i høj grad overveje en lugt- og vandfri urinal. Offentlige toiletter har behov for mange urinaler, og antallet skal selvfølgelig være tilpasset til mængden af besøgende – men uanset hvad, så vil der altid forekomme en miljøbelastning, hvor der bruges vand i så konstante mængder. Installationen af en lugt- og vandfri urinal kan være løsningen, som slår to fluer med ét smæk – den eliminerer vandregningen, og den giver i særdeleshed også aromaen på det offentlige toilet en stor overhaling.

urinal

Miljøbelastningen uden en vandfri urinal

Hvis du træffer beslutningen om at erstatte en almindelig urinal med en lugt- og vandfri urinal, så vil du gennemsnitligt opleve en vandbesparelse, som kommer så højt som 150.000 liter vand. Så må du selv regne din literpris ud for at se, hvor stor en besparelse, dette vil munde ud i. Men 150.000 liter er en betydelig mængde, og hvis økonomien ikke skal være argumentet, så må miljøbelastningen i den grad være det. En vandfri urinal er en grøn investering, som mindsker aftrykket på miljøet, hvilket er rigtigt vigtigt – særligt hvis der er tale om en større institution. Her er det altså 150.000 liter vand, der kan spares pr. urinal.

Let installation og god hygiejne

Det er let at finde en lugt- og vandfri urinal, som har mange gode egenskaber. Mange af disse urinaler er i dag lavet af polykarbonat, hvilket først og fremmest gør dem utroligt lette – de vejer gerne omkring 3-4 kg, så installationen af sådan en vandfri urinal er ganske lige til. Dertil har polykarbonat ikke en porøs overflade, hvilket betyder, at bakterier ikke trives, og rester af urin heller ikke har særligt gode rammer til at skabe ildelugt. Installation af en moderne, vandfri urinal vil altså være let, og det medfører en særdeles god hygiejne.

Find dit næste urinal i god kvalitet og til en god pris

Markedet er stort for denne form for urinaler, så du har rig mulighed for at kunne finde mange alternativer på forskellige hjemmesider. Det er blandt andet muligt at finde et nyt urinal på denne side til en favorabel pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *