Så kom han endelig…

Så kom han endelig…

Så blev jeg far for første gang til en dejlig dreng. Sikke en oplevelse, ja jeg kan faktisk ikke beskrive den med ord. Jeg vil fortælle jer om, hvor svært det er og blive forældre, altså med at det babyudstyr man skal have. Nikoline går jo meget op i økologi, så vores baby skal selvfølgelig sove i økologisk babysengetøj. Vi tog i Babysam for at gøre de sidste indkøb en uge for Nikoline havde termin. Åh gud, de har alt til børn, men ikke i økologisk. Nikoline gik i panik, for hvor skal man ellers købe alt til babyen. Jeg beroligede hende med at jeg nok skulle finde noget inden lillemanden meldte sin ankomst. Jeg gik hjem og googlede økologisk sengetøj og vupti så kom en hjemmeside frem. De har økologisk sengetøj i lange baner, både til baby og junior. Nikolines dag var reddet, ha ha. Hun fik købt det sengetøj hun stod og manglede som en sindssyg, en økologisk sutteklud og nogle natursutter. Så kunne der ligesom komme lidt ro på igen, i ved jo hvordan kvinder er hvis de ikke får deres vilje.

Nu er det en måned siden vores dejlige søn meldte sin ankomst. For at det hele ikke skal gå op i baby og gulp, så har jeg i sidste uge inviteret Nikoline ud og spise næste lørdag. Men, men, så skabte jeg igen panik… Hvem skal passe, hvad tøj skal jeg have på, mit hår er ikke blevet farvet også videre. Hold da op, og mig som troede jeg havde gjort noget godt;-) Pasningen var ikke så svær, Nikolines mor selvfølgelig. Tøjet var så lidt værre da graviditeten jo stadig sidder der lidt efter kun en måned, det siger jeg selvfølgelig ikke til hende;-) Jeg har i dag givet hende 1000 kr. som hun skal bruge til noget nyt tøj når hun skal ud og lufte barnevognen. Det blev hun MEGET glad for. Idet Nikoline jo har været gravid, så har hun jo ikke farvet sit hår i meget lang tid. Man må jo heller ikke bruge økologisk hårfarve  gravid. Hun plejer og gå hos en økologisk frisør inde i byen, men det er bare så mega dyrt. Hun havde været på nettet og set, at man kunne købe økologisk hårfarve der. Super fedt. Det har hun så prøvet i stedet for. Hun farvede håret her til morgen og hun blev super glad for resultatet, og det gjorde min tegnebog også. Nu ved jeg godt jeg er mand, men jeg kan ikke se forskel om hun selv har gjort det, eller frisøren har gjort det…

Nå men nu tror jeg jeg vil ligge mig en til min søn og nyde det dejlige syn af ham, mens jeg glæder mig rigtig meget til næste lørdag. Måske jeg skulle give hende en lille gave når vi spiser som tak for den dejlige søn hun har givet mig. Nogen forslag?

4 Responses to “Så kom han endelig…”

  1. Jeg mener det er essentielt at lave et godt hjemmesidedesign der er gennemtaenkt nu om stunder. Dit wordpress hjemmesidedesignet paa denne side fungerer virkelig godt fordi det er stilrent. er det muligt jeg kan downloade det nogen steder, og kan du sende mig et link?

  2. Gert Hansen says:

    Jeg er helt enig. Jeg blev far til en lille pige her for 2 måneder siden, og den følelse det er at blive far for første gang, den er bare så stor. Jeg går meget ind for økologi, og derfor skulle min pige også kun ligge noget noget der var økologisk.

  3. Pia says:

    Elsker børn og vi bare have flere. Jeg har selv to nu, men har planer om at vi skal have 2 mere. Det bliver så godt at få huset fyldt med børn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *