Fleksibelt mobilbredbånd

Fleksibelt mobilbredbånd

Når jeg som sælger var ude hos kunderne, har jeg i en årrække måttet bede om at låne en internetforbindelse, så jeg kunne bruge min bærbare computer til dels at vise mine varer frem, dels surfe rundt i vores prislister. Jeg brugte den også meget til at kontrollere vores lagerbeholdninger for at kunne svare kunden på et eventuelt ønske om hurtig levering af et parti varer.

Det var i langt de fleste tilfælde heller ikke noget problem, for så godt som alle virksomheder har jo i en længere årrække haft bredbånd lagt ind, men jeg har altid siddet med en følelse af, at jeg skulle bede om en tjeneste hos min kunde, og det er ikke den rareste følelse, når man sidder der som sælger.

Der var da heller ingen problemer, da jeg spurgte vores direktør, om det ikke var på tide at købe mobilt bredbånd til sælgernes computere. Vi er tre sælgere i firmaet, så det kan vel ikke være en uoverstigelig udgift for virksomheden. Og er det helt galt, kan de jo tage et billigt lån her:

http://trygt.dk/kviklaan

Eller alternativt snuppe et her:

http://kviklaan-info.dk/laan-penge-hurtigt/

 

Direktøren bad mig for en ordens skyld finde ud af, hvad det ville koste, og jeg lovede at have nogle priser klar til næste dag. Jeg gik på internettet og søgte efter billigt internet for at finde frem til, hvor billigt man kan få en ordentlig internetforbindelse.

Men det var ærligt talt ikke særligt smart gjort af mig, for det myldrede med tilbud på forbindelser via kabel på den ene eller den anden måde. Derfor valgte jeg en ny søgning efter billigt mobilt bredbånd, så jeg ikke skulle sidde og surfe rundt mellem alle de tilbud på kabelbårne forbindelser, som jeg ikke havde noget interesse i.

Der var rigeligt at vælge mellem, men det er jo ikke ligegyldigt, hvor godt de forskellige udbydere af mobilt bredbånd dækker i de forskellige egne af landet, så jeg måtte bruge en del tid på at tjekke udbydernes dækning i den nordlige halvdel af Jylland, fordi denne del af landet er vores primære arbejdsområde.

Jeg kunne konstatere, at der faktisk er ret store forskelle på dækningen mellem de forskellige udbydere, så jeg valgte at printe de nydelige kort, hvorpå udbyderne markerede hvor god dækning, de kunne præstere forskellige steder i landet. På den måde opnåede jeg også en dokumentation overfor min chef, så jeg kunne begrunde mit valg af udbyder.

Det viste sig nemlig, at det ikke ville være formålstjenligt for os at vælge det billigste bredbånd til vores brug, for det billigste havde mildest talt ikke den bedste dækning i det område af landet, der er aktuelt for os.

Jeg præsenterede næste dag min chef for et forslag om at tegne abonnement på internetforbindelser hos den udbyder, der dækker vores område bedst. Vi fandt det i øvrigt på prisdetektiv.dk Og jeg ville ikke senere skydes noget i skoene, så jeg forklarede direktøren, at man godt kan finde en billigere forbindelse end den, jeg ville anbefale. Men så ville vi sælgere i alt for mange tilfælde komme i situationer, hvor dækningen er for dårlig.

Heldigvis var chefen enig med mig, og vi tre sælgere nyder at have vores egen internetforbindelse med ud til kunderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *